Svar till kommentaren "grahm" :) - Miley Cyrus till Sverige?

Hej hej såg din fråga angående om Miley Cyrus kommer till Sverige och tyvärr just nu visar inget att hon kommer besöka Sverige. Miley söger ju själv att hennes album som kommer ut i sommar kommer bli hennes sista och att hon verkligen vill satsa på skådespelarkarriären i framtiden. Jag skulle så gärna vilja se Miley komma till Sverige och ha en konsert men tyvärr så brukar dem konserter hon har äga rum i USA (tex wonder world touren som precis avslutats) och några få utvalda platser i Europa (nu senast i Londons O2 arena).

Om jag personligen tror att hon kommer till Sverige då? Kanske i sammband men någon filmpremiär? Nu kommer hon ju inte komma till Sverige för för "the last song" men i framtiden kanske hon kommer till Sverige för att promota någon film hon gjort? Eller så kanske hon bestämmer sig för att åka på ännu en turné nu i sammband med hennes sista album? Hoppas det! :)

Tack för din fråga och skulle Miley Cyrus vara Sverigeaktuell någon gång så kan du vara väldigt säker på att jag kommer skriva det här, och inte i bara ett inlägg utan det kommer skrika om det i HELA bloggen haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0